Társasági jog és cégjog

Készséggel állunk Ügyfeleink rendelkezésére az ügyvédi tevékenység mára klasszikussá vált területein is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk gazdasági társaságok létrehozása, működtetésének jogi- és számviteli szempontú támogatása, átalakulása vagy megszüntetése, illetőleg a törvényességi felügyeleti eljárások során történő képviselete körében is.

Bármely érdemes üzleti kezdeményezés késedelem nélküli megvalósítást kíván, ezért eljárunk Ügyfeleink képviseletében a működéshez szükséges engedélyek beszerzése során. A részvénykibocsátást a lehető legrövidebb ügyintézési idővel garantáljuk. A fizetésképtelenségi jog és az ezzel összefüggő követeléskezelési kérdések viszonylatában a megbízónk üzleti érdekeinek leginkább megfelelő eljárást javasolva kívánjuk elősegíteni a cégek törvényes működését, illetőleg a jogviták peren kívüli megegyezés útján történő rendezését.

Ügyfelein jogi lehetőségeinek szélesítése érdekében közreműködünk a szindikátusi megállapodások és belső szabályzatok megszerkesztésében is.

Kereskedelmi jog
Média jog
Az innováció és szellemi alkotások joga
Befektetési tanácsadás
Társasági jog és cégjog
Ingatlanjog
Munkajog
Adójog
Bányajog
Közbeszerzés